Installera ståldörrar inom metallindustrin

Varje byggnad behöver dörrar, oavsett om det är ett fritidshus eller en fabrik. Dörrar och dörrkarmar av stål är vanliga att se inom metallindustrin och kommersiella anläggningar, inte sällan i butiker, skolor och i många hem. Många väljer ståldörrar helt enkelt på grund av att de överträffar sina motsvarigheter i andra material.

Köp din nästa dörr av högsta kvalitet

Även om du kanske inte just nu behöver en ståldörr är det värt att investera i en dörr av högsta kvalitet. Den bästa platsen att köpa din nästa dörr är hos GK Door som säljer svensktillverkade innerdörrar av högsta kvalitet. GK Door tillverkar innerdörrar i en rad olika former som passar alla typer av byggnader och hem, allt från massiva innerdörrar i ek till lätta innerdörrar i furu. Här hittar du även innerdörrar med vacker design och stil med eller utan glas. Just nu är det 20 procent rabatt på GK Door Tor 5 Ek, från originalpriset på 9 067 kronor till endast 7 253 kronor. Denna massiva innerdörr av högsta kvalitet ger ett tidlöst och sobert intryck.

Om du driver en fabrik eller metallindustri bör du överväga ståldörrar. Läs vidare för att veta varför!

3 fördelar med ståldörrar

1. Ger långsiktigt värde – Stål är ett långsiktigt material för dörrar och ett lämpligt alternativ när designen inte är högsta prioritet. Även om en ståldörr ofta är dyrare än en trädörr, så kompenseras detta av att ståldörren varar i 30 år eller mer. Dessutom kräver den mindre underhåll och det underhåll som behövs kostar ofta mindre.

2. Ökar säkerheten och tryggheten – Både nya trädörrar och ståldörrar är i de flesta fall utformade för att vara brandbeständiga. De brukar erbjuda ett brandmotstånd på mellan 30 och 120 minuter beroende på klassificering.

3. Är utformade för att vara motståndskraftiga – Ståldörrar är motståndskraftiga och kräver nästan inget underhåll. Av denna anledning är ståldörrar lämpliga att ha på utsatta platser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *