Funktionell vägsladd i slagtålig metall till din traktor

Söker du en bra vägsladd till din traktor? Det finns vägsladdar, eller väghyvlar, i olika prisklasser, och om du vill ha en riktigt bra och slagtålig vägsladd i metall ska du vända dig till Kellfri. Kellfri har en detaljerad hemsida samt butiker i hela Norden och utanför. Här finns lantbruksprodukter av alla sorter och en stor kunskap om vad man behöver på en gård och inom lantbruket.

Vägsladd i stabil metallkonstruktion

Kellfri är specialister på vägsladdar till din traktor. Här kan du köpa en 2-skärig vägsladd med höga blad och specifika skärvinklar för under tjugotusen kronor. Det finns bland annat en variant med hjul som du kan ställa in i sju olika höjder, vilket är utmärkt då detta gör att krattans spridning blir säkerställd. Det finns också en vinge på krattan som gör att stenar avvisas. Arbetsbredden är 2 meter och höjden mellan underkanten och marken är 21 centimeter. Detta är en välbalanserad vägsladd, mycket stabil för traktorns trepunktslyft.

Kellfri är tryggt och säkert

Kellfris serviceverkstad är ett stort plus. Den är supermodern, fullt utrustad och med personal som har kunskap om alla produkter som Kellfri säljer. Om något händer med din vägsladd kan du tryggt vända dig till verkstaden för att få hjälp. Det finns också en monteringsavdelning om du behöver tillgång till en sådan. De har ett eget lager med reservdelar till samtliga produkter, och det finns alltid delar på hyllan när du behöver dem.

Det bästa med Kellfri är att de har kontroll över hela kedjan från produktens tillverkning till försäljning och service. Och de är riktigt skickliga. De bedriver ständigt produktutveckling och lanserar flera nya produkter löpande. Kellfri är ett innovativt företag som arbetar med att ta fram produkter direkt utifrån kundernas behov. Ett tips är att passa på att använda dem som rådgivare, passa på när du köper din vägsladd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *