Vassa lösningar inom finmekanik

Ett nyckelområde inom metallindustrin är komponenttillverkning. Vi har alla använt någon form av komponent för att fästa något, kanske gjuta eller till något helt annat. För den som arbetar med konstruktioner är olika komponentlösningar vanliga, och som återförsäljare vill du ha bra produkter – men hur väljer man en bra leverantör? Det första du naturligtvis ska göra är att se till ditt behov och hitta en skräddarsydd lösning hos en väletablerad leverantör. Helst ska de kunna ge rådgivning och tillhandahålla ett brett urval av komponenter.

Kostnadseffektiva lösningar

Smide, bockning, fästelement och mycket annat! Världen av komponenter är både stor och spännande. I en sådan värld är det bra att ha en kunnig och erfaren partner – en av dessa är ESMA som är specialister på kostnadseffektiva komponent-och logistiklösningar. ESMA specialiserar sig på att skapa den bästa och mest kundanpassade komponentlösningen för företag inom svensk tillverkningsindustri. Man håller hög leveranskvalitet och är en utmärkt rådgivare inom finmekanik.

ESMA löser dina utmaningar

ESMA kan både ge dig råd om vilken komponentlösning som passar bäst samt se till att transporterna är kostnadseffektiva och miljövänliga. ESMA har flera olika områden som man arbetar med – det största området är skärande bearbetning medan fästelement alltid varit en av grundpelarna i verksamheten sedan ESMA startade år 1951. Pressning och smide kan du också lösa via ESMA som samverkar med flera smidesspecialister.

Man drar sig heller inte för att vara delaktig i att lösa utmaningar som rör miljö, som exempelvis problemet med plast. ESMA arbetar med plastkomponenter vilket har haft en kraftig utveckling både vad gäller att bli motståndskraftig mot kyla och hetta samt för att skapa mer hållbara produkter inför framtiden. Här finns högpresterande polyamid som är speciellt bra vid friktion, samt även polyuretan som är mycket flexibelt och passar oftast överallt. Det bästa med ESMA är att de kan erbjuda ett helhetskoncept där också gjutning och stansning, bockning med flera tjänster och produkter inom Finmekanik ingår.

Miljövänlig leverantör

Trevligt med ESMA är också deras vilja att själva vilja bidra till en hållbar framtid. I lokalerna i Stockholm har en långsiktig investering i solpaneler utförts för att understryka att man tar klimatomställningen på allvar. Logistiklösningen är också bra, bland annat är lagerhållningen en del som växer i ESMAs verksamhet. De paketerar, och kan göra det i kundens eget emballage, hanterar dokument vid import och export och anpassar efter kunden. Kort sagt, ESMA är ett intressant företag med mycket att erbjuda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *