Finansiera ditt stålföretag med företagslån

Järn- och stålindustrin utgör precis som olja och gas grunden för utvecklingen av många industrier i den globala ekonomin. Några av de viktigaste är byggindustrin, energisektorn, försvarsindustrin, kemisk industri, transport och verkstadsindustrin. Stål är tillsammans med cement det mest använda byggmaterialet och ligger långt före trä.

I själva verket skulle många industrier inte kunna utvecklas om det inte vore för järn- och stålindustrin. Föga förvånande kan det vara otroligt lönsamt att ge dig in i denna bransch och starta ett företag, särskilt om du är kreativ och har en genomtänkt affärsplan. Dock behöver du finansiering för att betala utrustning, lokaler och personal för att sätta igång. Du är inte ensam om denna utmaning. Faktum är att över 50 procent av företagen upplever svårigheter med att hitta finansiering som möjliggör tillväxt. Lösningen är att överväga ett företagslån hos Krea som ser till att företag får tillgång till bästa möjliga finansiering.

Det finns flera skäl till att ansöka om ett företagslån hos Krea:

  • Kostnadsfritt.
  • Experter på företagslån.
  • Snabba förslag inom 1-2 dagar.
  • Företagslån på upp till 4 miljoner kronor.

Genom att ha hjälpt över 10 000 företag att hitta rätt företagslån till bra villkor är du i trygga händer. Detta innebär att Krea samlar in de bästa finansieringsförslagen som passar just din situation utan onödigt höga kostnader. Krea inser hur viktiga småföretag är i Sverige och att de utgör grunden för den ekonomiska utvecklingen och framtida samhället. Klicka in på Kreas webbplats redan nu för att göra en kostnadsfri och icke-bindande ansökan! Ange hur mycket du vill låna och vad lånet ska användas till så får du ett uppskattat belopp på hur mycket du kan låna. Om du har frågor är de tillgängliga på telefon, chatt och e-post.

Ekonomiska fördelar med företagslån

Varje företag behöver likvida medel för att kunna driva kärnverksamheten effektivt och öka lönsamheten, inte minst om du driver ett företag inom järn- och stålindustrin. Du kan till exempel behöva byta utrustning emellanåt, utbilda personal och köpa en större lokal för att hålla företaget konkurrenskraftigt och ta dig till nästa nivå. Utan ett företagslån kan det ta åratal innan du har de likvida medel som krävs för att ta dig till nästa nivå.

I likhet med alla andra företag måste du också investera i ditt varumärke på sociala medier och marknadsföra dig. I dagens digitaliserade och uppkopplade värld finns massor av marknadsföringsstrategier att välja mellan, allt från sökmotoroptimering och användarvänlig hemsida till reklamfilmer och tidningsannonser. Vad som passar bäst beror på din målgrupp och vilket segment inom marknaden ditt stålföretag har.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *